Als de kassierster deze baby in het winkelwagentje ziet, leert ze hem iets belangrijk. De moeder kon niet GELUKKIGER zijn!

Suzie Skougard uit California is moeder van 4 kinderen. Haar jongste, Carly Jean, werd met het syndroom van Down geboren. Wat de twee meemaakten in de plaatselijke supermarkt deelt Suzie op Facebook:

baby1

Toen ik deze foto nam was Carly best chagrijnig (ze had honger en had haar middagdutje nodig), maar ik heb ze toch gemaakt, want dergelijke momenten, zoals deze, zijn mijn favorieten. Deze vrouw werkt in onze plaatselijke supermarkt en ik kies altijd haar kassa uit. Zelfs tijdens mijn zwangerschap, zelfs als de rij bij haar iets langer was. Toen ik zwanger was, heb ik in de korte tijd dat ik aan de kassa stond altijd met haar gesproken. Ik wilde weten wat het downsyndroom voor mijn dochter zou betekenen als ze ouder zou zijn. Hoe zou haar leven verlopen? Zou ze zoals deze vrouw worden?

Ik had nooit gezien dat Carly Trisomie 21 had tot ze 6 maanden oud was en de vrouw mijn dochter in haar armen sloot en zei: “Ze heeft het syndroom van down!” “En of!” antwoordde ik.

Toen ik vandaag de winkel wilde verlaten, zei ze: “Ik heb het Downsyndroom net zoals zij en ik heb een groot hart.” “Dat heb je in ieder geval” meende ik. “Kent ze gebarentaal?” vroeg de vrouw in Carly’s richting. “Ze kent een paar gebaren!” “Toen ik nog klein was, kende ik deze gebaren” (ze deed het teken voor “meer” en “alsjeblieft”). “Die kent Carly ook” zei ik. “Ik ken er nog een paar meer, ik zal het haar leren!” En dan toonde ze het gebaar voor “Ik hou van jou”.

Vele mensen geloven dat mensen met down niet veel kunnen bijdragen. Maar tussen al die slecht gehumeurde mensen sprong zij er vandaag tussenuit. Hoewel ze gewoon haarzelf was, gaf ze ons een ongelofelijk geschenk. Een lach!

Wat een geweldige ontmoeting! En ook bij de volgende keer dat ze inkopen gaan doen, verheugen ze zich op de stralende glimlach van deze kassierster.

DEEL deze ontroerende ontmoeting met iedereen die je kent!

error: